U današnjem ubrzanom svijetu, teško je sačuvati individualni mir i prostor. Prevelike gužve, saobraćaj i prenaseljenost u gradovima nekad izazivaju osjećaj da prosto želite pobjeći iz svog doma nekud na mali predah.
Sa tom idejom je nastao Ljubović Hill Homes.
Individualno unutar kolektivnog. Predah unutar gužve.
Doživite novi koncept stanovanja i poslovanja. Živite i radite u srcu Podgorice, u središtu svih dešavanja, a istovremeno sačuvajte svoj mir, tišinu i privatni prostor okruženi netaknutom prirodom brda Ljubović.
Rezidenciju Ljubović Hill Homes gradimo na atraktivnoj lokaciji, u samom centru Podgorice, a ujedno i u podnožju čuvenog brda Ljubović. Želja nam je da spojimo urbani stil stanovanja i poslovanja sa najzdravijim okruženjem za vas i vašu porodicu – netaknutom prirodom. Bićete okruženi zelenilom i svježim vazduhom, iako ste u srcu grada. Budući da je rezidencija okružena brdskim predjelom i zelenilom, zaštićeni ste od izgradnje susjednih zgrada, saobraćaja i bučnih gradilišta. Kad se ponovo uželite gradske vreve i aktivnosti, na manje od 10 minuta lagane šetnje od vas su stara gradska varoš, gradska pijaca, veliki tržni centar i gradsko šetalište. U neposrednoj blizini rezidencije ćete pronaći sve bitne objekte bez kojih je moderan život nezamisliv – bolnice, klinike, vrtiće, škole, mjesta za rekreaciju, igraonice, fitnes centre, kafiće… Staza u okviru rezidencije povezana je sa pješačkom stazom prema brdu Ljubović, te ćete moći odmah da odete u prirodu sa porodicom kad god to poželite i kad god vam je potreban predah.

Ljubović Hill Homes je arhitektonski koncept poznatog biroa Arhitektonski atelje na čelu sa arhitektom dr Mladenom Đurovićem. Prvi glavni cilj koncepta jeste da ujedinimo zelene površine predviđene projektom i brdo Ljubović, poznati park, izletište i šetalište. Želimo da napravimo sintezu urbanog čovjeka i njegove okoline. Drugi glavni cilj jeste da izgradimo za vas individualan koncept života u okviru kolektivnog stanovanja. Građevinski prostor koristimo savjesno i isključivo zarad vašeg mira i prostora. To znači da većinski dio parcele posvećujemo vašem dodiru sa prirodom brda Ljubović, kao i ugodnom vizuelnom i stambenom osjećaju. Odlučili smo se za mediteranski stil arhitekture jer želimo da doživite sve aspekte prirode koju naša zemlja pruža.

U skladu sa idejom individualnosti unutar kolektivnog, rezidencija će imati čak 6 ulaza. Tako ćemo smanjiti broj stambenih jedinica po etaži i ulazu na najmanju moguću mjeru. Imaćete više udobnog prostora za život, rad i rekreativne aktivnosti i nećete trpjeti buku koju obično susrijećete u okviru većih kolektivnih objekata. Svaki od 6 ulaza imaće zasebnu recepciju, sa obezbjeđenjem što će vam pružiti i dodatni noćni mir. Rezidencija će imati ukupno 240 stanova različitih struktura, od 28 m2 do 101 m2. Unutar bloka nalaziće se uređen trg sa zelenilom, klupama i sadržajima za djecu, tako da će vam na dohvat ruke biti staza za prve korake vašeg deteta ili sate i sate ćaskanja sa komšijama. Na glavnom ulazu u svaku lamelu, na nivou prizemlja, i na ulazima iz garaze u svaku lamelu, predviđena je instalacija video interfonskog tabloa sa integrisanim čitačem kartica. Gosti koriste interfon, a vi ulazite u zgradu korišćenjem kartice i čitača. Na intefonu će biti i broj za poziv portira, ukoliko gosti ne mogu da vas kontaktiraju.
Kompleks će se sastojati od dva šestospratna objekta sa liftovima i sa centralnim dvorištem. Na prizemlju su poslovni prostori, a u podzemnom dijelu garaže. Posebno smo obezbedili 301 mjesto za parkiranje, od kojih će 188 biti u garaži. U garaže možete da uđete samo vi kao vlasnik stana i mjesta za parkiranje. Više nećete morati da kružite ulicama i tražite slobodno parking mjesto. U prizemlju će biti ukupno 40 poslovnih prostora, površine od 25 m2 do 132 m2. Osmislili smo i bezbednosno-tehnički opremili sav poslovni prostor za objekte različitih namena koji će doprinijeti kvalitetu vašeg boravka – restoran, dva kafe bara, supermarket, fitnes centar, salon ljepote, vrtić, ordinaciju, apoteku, pekaru…
Želite li da doživite novi koncept stanovanja i živite u skladu sa prirodom? Potreban vam je predah? Želite ravnotežu između urbanog stila života i prirode? Ljubović Hill Homes je onda pravo mjesto za vaš novi dom.

Želim još

INFORMACIJA

Ostanimo u kontaktu

TELEFON

+382 20 219 341
+382 67 242 986

EMAIL

info@normalco.me

PRATITE NAS